Testen website Havensteder

Beste dames en heren,
 
We werken al enige maanden aan de doorontwikkeling van havensteder.nl. Doel van de website is dat gebruikers nog makkelijker het antwoord op hun vragen vinden. We houden daarbij zoveel mogelijk rekening met wensen die we hebben ontvangen.
 
Op 31 oktober j.l. hebben leden van de Brug de website al een keer getest, hieruit hebben we testresultaten kunnen verzamelen. Een groot deel van de testresultaten hebben we gebruikt om de website te verbeteren, de testkandidaten zijn hiervan op de hoogte gebracht.
 
Graag willen we het weer als de laatste keer doen. Heeft u interesse om de website samen met ons te testen? En wilt u ons helpen om meer huurders uit te nodigen hiervoor? Bijvoorbeeld door deze mail door te sturen. We zoeken een testgroep van zo’n vijftien personen. Het liefst een mix van jong en oud, man en vrouw, van fanatieke tot lichte gebruikers.
 
Testen
De testsessie is dit keer op donderdagavond 1 maart op de Red Apple, Scheepmakerspassage 1 in Rotterdam. We starten om zes uur en ronden rond acht uur af. En natuurlijk zorgen we voor een broodje en een drankje. Alle deelnemers krijgen van ons een Iris cheque als bedankje voor hun deelname.
 
Aanmelden
Wilt u mij uiterlijk vrijdag 16 februari voor één uur laten weten of u meedoet? We vinden het erg fijn als u andere bewonersorganisaties wilt vragen om ook mee te doen. Zij kunnen zich rechtstreeks bij mij opgeven opsamantha.diaz@havensteder.nl.
 
Alvast bedankt voor uw moeite.
 
Groetjes,
 
Samantha Diaz
medewerker kennis- en informatiebeheer Klant & Service
 
Stichting Havensteder
Kantoor Red Apple / Scheepsmakerspassage 1 Rotterdam / Postbus 1612 / 3000 BP Rotterdam /
T +31 6 51 23 7536 / samantha.diaz@havensteder.nl

Contact Ons

Meidoornveld 192
2906 AH Capelle aan den IJssel

Ga naar de inhoud