Bestuur

Wim Spekman

Voorzitter

Wim is sinds juli 2019 lid geworden van het bestuur bij de HRC en heeft met ingang van 12 april 2023 de taak op zich genomen van voorzitter.

Verder heeft hij  Hbo-opleidingen afgerond op financieel- en commercieel gebied. Is voor zijn pensionering mede eigenaar geweest van een engineeringsbureau welke actief is geweest op gebied van automatisering ten behoeve van ondergrondse infrastructuren. Hij wordt nog regelmatig benaderd voor tijdelijke management ondersteuning, advisering etc.

Wim de Bruin

Secretaris

Doelstelling van de Huurdersraad is om de belangen van de huurders zo goed mogelijk te behartigen, zowel bij de verhuurder, de gemeente en andere instanties.

Het beste resultaat wordt echter bereikt als de huurder (u dus) zich bewust is van het feit dat hij/zij daar een belangrijke rol in speelt. U bent de ogen en de oren van de Huurdersraad. Dat vraagt van u bewust meedenken met de Huurdersraad. 

Van uit dit standpunt ben ik enige jaren gelden in het bestuur van de Huurdersraad gaan zitten. 

Leo Schoonmade

Lid bestuur

“Waar ben ik aan begonnen”, was mijn gedachte na de eerste maanden Huurdersraad.

Vele vergaderingen, documenten doornemen, bijeenkomsten bijwonen, je gedachten ordenen over zaken waar je de ballen verstand van hebt en veel mensen leren kennen. 

Na enige tijd ga je er een beetje aan wennen.

Toen ik in 2008 met pensioen ging, als ICT Manager bij een beveiligingsorganisatie, zocht ik vrijwilligerswerk. Via De Serre, een senioren-recreatievereniging in de Beemsterhoek, kwam ik in contact met WOP Oostgaarde waar ik me aanmeldde als bestuurslid. In die hoedanigheid leerde ik de Huurdersraad kennen. 

Als vrijwilliger was ik in de Hoekenbuurt al actief tijdens het project Buurten met Uitzicht dat verbeteringen aan de buurten omvatte. 

In  de 50 jaar dat ik in Capelle woon zag ik veel veranderen. Mijn woon- en leefomgeving vindt ik zeer belangrijk en merkt dat inspraak bewoners steeds meer aandacht krijgt. Dat gaf voor mij de doorslag om in april 2023 de bestuursfunctie bij de Huurdersraad te aanvaarden. 

En och, het houdt je van de straat. 

Rianne Tetelepta

Lid bestuur

Asaina Cecilia

Lid bestuur

 

 

Barry Perfors

Lid bestuur

……..

 

Ga naar de inhoud