KOPIE Hebt u ideeën over de verbetering van huurdersbelangen in Capelle?

Het bestuur van de HRC is altijd op zoek naar nieuwe, enthousiaste leden. Hieronder leest u in een notendop wat het inhoudt om bestuurslid te worden. Wilt u meer weten? Laat dan onderaan uw gegevens achter. Dan maken we graag kennis door middel van een kop koffie!

Dit bent u

U woont in een Huurwoning van Havensteder in Capelle aan den IJssel en voelt u betrokken bij uw woonomgeving?

In contact met uw buren

U vindt het leuk en belangrijk om contact te staan met uw buren. U weet wat er leeft en speelt onder huurders als het gaat om bijvoorbeeld de kwaliteit van de woningen, duurzaamheid, de omgeving rond de woningen, de leefbaarheid en de sociale cohesie. U vindt het belangrijk dat huurders betrokken worden en vindt het leuk om mee te denken over hoe we dat kunnen realiseren.

Ideeën omzetten in acties

U houdt van resultaat en het vertalen van ideeën naar concrete voorstellen en plannen die ook écht impact hebben. Door bestuursvergaderingen, gesprekken met Havensteder, de gemeente en de bewonersorganisaties helpen u om de ideeën om te zetten in concrete acties zodat de leefomgeving van huurders blijft verbeteren.

Dit zijn wij

Wij behartigen de belangen van huurders van Havensteder in Capelle aan den IJssel.


Samen oplossingen realiseren

Het bestuur zit regelmatig aan tafel met Havensteder, de gemeente, koepelorganisatie De Brug, bewonerscommissies en huurdersverenigingen over de belangen van huurders van Havensteder in Capelle aan den IJssel om zo samen problemen te signaleren, aan te kaarten en oplossingen te realiseren.

Contact met bewoners

Op verschillende manieren gaan we in contact met bewoners uit Capelle, bijvoorbeeld door het organiseren van bijeenkomsten en evenementen.


Betrokkenheid verbeteren

We verbeteren de huurdersbetrokkenheid door huurders goed op de hoogte te houden van activiteiten van de HRC én zo goed mogelijk op te halen wat er speelt in Capelle. Dat doen we door onder andere een up-to-date nieuwsbrief en website.

Kom eens koffie drinken!

Hebt u interesse om eventueel bestuurslid te worden bij de Huurdersraad? Of wilt u eens met ons sparren over huurdersbelangen in Capelle aan den IJssel?

Laat uw gegevens en wat informatie over uzelf achter en wij nemen contact met u op.

 

OppApp

Zoals ook elders op de site vermeld, wil de HRC vanaf nu gebruik maken van de OppApp.

Informatie hierover hebt u in een brief aan alle huurders van Havensteder in Capelle, ontvangen.

Omdat de HRC verwacht dat door het gebruik van de OppApp de contacten met de huurders verbeterd worden, vraagt het bestuur van de HRC u de QRcode (in dit bericht) in uw telefoon te zetten.

Via de App verneemt u dan hoe verder te handelen.

Scan deze QR-code met de camera van uw telefoon of tablet om de OppApp toe te voegen.

Ga naar de inhoud